Fauteuil -LIZ- is de naam van mijn meubelstoffeerdersbedrijf in Haarlem.

Zelf heet ik Lies van der Vlugt en ik heb de vakopleiding meubelstofferen op het Hout- en Meubileringscollege in Amsterdam gevolgd. Daarna ben ik Fauteuil -LIZ- begonnen en heb zo gevolg gegeven aan mijn passie om met mijn handen bezig te zijn met meubels, stoffen en interieur.

Ik vond het altijd al fijn om mensen te helpen met hun interieur. Nu kan ik daar een dimensie aan toevoegen.

Meubels een tweede leven geven door het uitoefenen van een oude ambacht geeft mij grote voldoening. In mijn werkplaats ben ik in alle rust en met veel precisie bezig een stoel of een fauteuil weer het aanzien te geven die het verdient.

Zeker zo belangrijk is voor mij het contact met de klant: het samen bepalen wat er precies moet gebeuren, het samen uitzoeken van de meubelstof in combinatie met het bestaande interieur, het kiezen uit de verschillende mogelijke afwerkingsmaterialen, het zitcomfort optimaliseren en gewoon het gezellige sociale contact. Daar haal ik een hoop werkplezier uit.

Samen met mijn jarenlange ervaring als interieurontwerper bij Ikea en als bouwkundige bij een architectenbureau is het plaatje zo compleet geworden.

 

Sinds september 2017 ben ik naast mijn bedrijf ook werkzaam als docent meubelstofferen op het Hout- en meubileringscollege in Amsterdam. Op deze mbo begeleid ik leerlingen in het ontdekken van hun talenten op het gebied van meubelstofferen. Een extra uitdaging en ook zeer dankbaar werk.Contact: info@fauteuil-liz.nl 

Telefoon: 06-13702821

Adres: Pijntorenstraat 22  2013BP  Haarlem

KvK: 63318474